Investeer slim in assistentiewoningen

+4% rendement

Jouw voordelen als investeerder

Denk je na om te investeren in een assistentiewoning? Misschien kan je er op termijn zelf intrekken, maar wil je eerst verhuren? Er zijn veel mogelijkheden, die bespreken we graag met jou persoonlijk. Weet dat je als investeerder kan rekenen op een aantal voordelen.

 

Zo genieten kopers van een assistentiewoning van een verlaagd BTW-tarief van 12% ipv 21%. In een aantal gevallen kan ook het tarief van 6% worden toegepast, afhankelijk van de voorwaarden. Daarnaast betaal je als eigenaar geen onroerende voorheffing op je assistentiewoning. Je kan ook voordelig schenken via een fiscaal voordelig systeem om de erfenis naar de volgende generaties vlot te regelen. Een gesplitste aankoop tussen vruchtgebruik en naakte eigendom is perfect mogelijk en ligt volledig binnen de toegelaten wettelijke mogelijkheden.

 

Ontdek hieronder reeds verhuurde appartementen die nog te koop staan. Het grote voordeel voor jou als investeerder is dat je onmiddellijk rendement hebt vanaf dag 1 en zelf niet opzoek moet gaan naar een huurder.

Reeds verhuurd (onmiddellijk rendement)

Assistentiewoning A.0.10

  • A.0.10

Assitentiewoning A.0.14

  • A.0.14

Een uitstekende investering

 

Met een stijgende groep actieve senioren is er meer en meer nood aan zorgvastgoed. Interessant voor eigen gebruik of voor later, maar ook als slimme investering waar een mooi huurrendement en hogere meerwaarde jouw toekomst veilig stelt.

 

Investeren in assistentiewoningen heeft verschillende voordelen zoals bv. het verlaagde BTW tarief van 12%. Er is ook een fiscaal voordelig systeem om de erfenis naar de volgende generaties vlot te regelen. Vraag ons nu naar jouw fiscale voordelen.

 

Gemiddeld jaarlijks huurrendement van +4%. We bereken persoonlijk jouw rendement op basis van verschillende parameters.

Contacteer ons

Contactgegevens

verkoop@wonenizegem.be
0800 50 118
​​​​​​​BIV 514 042

Residentie Princess
Jonkvrouwstraat - 8870 Izegem