Over Princess 

& Vesta

Over de stadswijk Princess

De missie van Princess is het creëren van een stadswijk die mensen samenbrengt. Een multi-generatieproject met appartementen, assistentiewoningen en woningen rondom een groene omgeving.

 

Dankzij deze uitgebreide variatie aan wooneenheden komen mensen van alle leeftijden samen in deze nieuwe buurt. Het project is vlot toegankelijk, maar tegelijk zeer rustig gelegen. Door de nadruk te leggen op fiets- en wandelverkeer en een doordacht circulatieplan is Princess vooral een veilige omgeving.


Over de architectuur werd lang nagedacht. We kozen voor een eigentijdse vormgeving met strakke lijnen, openheid en veel lichtinval. Dit zorgt voor een modern geheel en creëert een aangenaam gevoel om te wonen. Het spreekt voor zich dat voor de assistentiewoningen rekening wordt gehouden met alle aspecten voor levenslang wonen, zodat je ongehinderd blijft genieten van de residentie en jouw appartement.

 

Over Vesta

Vesta is een familiebedrijf met een zeer ruime ervaring. Een warm, professioneel en hecht team werkt dagelijks aan de realisatie van jouw woondroom. Onze familie staat steeds voor je klaar om op basis van expertise samen een optimaal comfort te creëren in onze projecten.


Door de jaren heen creëerden we tal van residenties waar bewoners tevreden en gelukkig leven. Los van Princess in Izegem bouwden we residenties in oa. Waregem, Ronse, Oostende, Sint-Pieters-Woluwe, Knokke-Heist, Jabbeke, Nieuwpoort en Roeselare. 

Fotogalerij

Bekijk hier meer beelden over Princess

Contacteer ons

Contactgegevens

verkoop@wonenizegem.be
0800 50 118
​​​​​​​BIV 514 042

Residentie Princess
Jonkvrouwstraat - 8870 Izegem